lördag 19 juli 2008

Är det troligt att en valp fördubblas i storlek på 3 dagar?

Det ser iaf min sambo som högst troligt då jag skall fotodokumentera storleken på Eira så hon inte växer för mycket när hon är borta och jobbar i helgen? :)

Nåväl, denna dagen har gått i produktivitetens tecken, Eira har hjälpt husse med att måla knutarna på huset och fodret kring fönsterna vita. Detta resultera i vita tassavtryck lite varstans, men såntur var hade jag täckt med papp, så de flesta avtrycken hamnade på den.

Uppgift nummer 2 var att hjälpa till och hänga tvätt, det gör man enklast genom att stjäla strumporna ur tvättkorgen med ren tvätt innan husse hunnit hänga upp den på torkvindan. Samt försöka gräva/trycka ner dom i ett av de MÅNGA hålen som grävts tidigare i gräsmattan.

Uppgift nummer 3, hjälpa husse med disken, det innebär främst att lägga till ett oönskat fördisksprogram till diskmaskinens för övrigt breda programskala. Det som behövde intensivast fördisk var tydligen besticken.

De övriga sysslorna har främst bestått i att Jaga Runa och nafsa henne lite varstans, löpa amok med diverse mjukisdjur i trädgården och attackera dom stackars ovetande bladväxterna i trädgårdsön. Husse tappade humöret då den lilla ängeln hoppade upp på vardagsrumsbordet (för 3:e gången) och använde bordet som språngbräda för att få till en bra lekattack på den stackars ovetandes Runa som kom inlullandes. När husse fått tillbaka sitt humör så valde Eira att skälla tillbaka på honom och på diverse sätt uttrycka sitt missnöje(småyl och allmänt gläfsande) Sen tog hon sitt tuggben och begav sin in i sängen. Så där ligger hon nu och småsurar:

1 kommentar:

Sagoruna sa...

Stackars ovetandes Runa hmm vet inte riktigt om det är helt sant men ändå. Låter som om livet rullar på som vanligt därhemma... En valp med ego och vilja som 10 whippets som lägger nosen i blöt i alla sysslor. Men hon är SÖT!